2013. feb 08.

Budapesti gyerekműsor-ajánlat: Púder matiné

írta: humorista
Budapesti gyerekműsor-ajánlat: Púder matiné

A gyerekműsorok kedvelői biztosan ismerik a kitűnő Kárász Esztert, aki Budapesten a Púder Bábszínházban készít interaktív zenés játékot. 

gyerekmusorok_plakat.jpg

Gyerekműsorok a Púder matiné keretében

 

A Kálvin térhez közeli (Ráday u.8.) Púder vasárnapi gyerekműsorokkal kedveskedik a környék lakóinak  a Púder Bárszínházban. Gyerekelőadások / változatos gyerekprogramok minden vasárnap február és március folyamán.

A vasárnapi gyerekműsor-fellépő, Kárász Eszter a következő szöveggel ajánlja a zenés műsorát:

A sűrű erdő ezernyi titkot, hangot és varázslatot rejt. Mese-erdő közepébe hívunk minden gyereket és gyerek-lelkű felnőttet, ahol megelevenedik a történet a zene, bábok, és persze a gyerekek segítségével. A hangszerek mind a mese egy-egy szereplőjét ismertetik meg velünk, akiknek kalandjait a gyerekek is alakíthatják ötleteikkel. Gyerekdalok, népdalok, kortárs költők megzenésített versei kísérnek minket utunkon.
A kísérethez a gyerekek is kapnak csörgőket, kasztanyettákat, cintányérokat, amikkel ők is részt vehetnek a zenekarban. Különleges hangszerekkel is találkozunk utunk során, hangjuk mind a mese egy-egy új szereplőjét ismerteti meg velünk. A hangszer-simogatón közelről is megismerkedhetnek a gyerekek mindegyikükkel.

Játékmester: Kárász Eszter (fuvola, tilinkó, ukulele, furulya)

Közreműködő-zenetárs: Molnár György (gitár)

Belépő: 1000Ft (500Ft lefogyasztható), testvérek esetén 2000Ft (1200Ft lefogyasztható), 3 gyereknél 3000Ft (2100 Ft lefogyasztható)

Várják a gyerekeket és a családokat egy kellemes vasárnap délutáni programra bábelőadással, közös énekléssel, tánccal, bűvész show-val, kézműves foglalkozásokkal! A belépővel pedig kedvezményt biztosítanak éttermük ajánlataiból!

További időpontok: Február 17., 24.
Március 3., 10., 17., 24., 31.

CÍM: Púder Bárszínház, Ráday utca 8. 1092 Budapest
telefon: 0612107168
web: www.puderbar.hu
puder@puderbar.hu

Gyerekműsor, bűvészműsor Blog linkajánló

 

Gyerekműsorok Bűvészműsor I Bűvészshow I Gyerekműsor Gyerekműsor videók I Humoros bűvészműsor I Esküvői meglepetés I Humoristák Stand Up Comedy előadók I Stand Up fellépők megrendelése I Gyerekműsor ajánlatkérés Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék Stand Up Comedy I Humorista esküvőre Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Dumaszínház humorista I Stand Up Fellépők megrendelés ingyen Showder Klub Rádiókabaré I Humoristák I Stand Up Fellépők Gyerekműsor óvoda 

Szólj hozzá

bűvész gyerekműsor gyerekprogram gyerekműsorok bűvészműsor bűvész show Gyerekprogramok Budapesten