2012. sze 27.

Gyerekműsor, humor, állatsimogatás a Budakeszi Vadasparkban

írta: humorista
Gyerekműsor, humor, állatsimogatás a Budakeszi Vadasparkban

Gyerekműsor, humorista show, állatsimogató programok várják a családokat 2012. október 6-án, szombaton a Budakeszi Vadaspark "Állatok Világnapja" című rendezvényén.

gyerekmusor_budakeszi_vadaspark.jpg

A Budakeszi Vadaspark "Állatok Világnapja" színpadi programjában gyerekműsor és stand up comedy várja a családokat, a kisragadozók kifutóin pedig mosómedve tréning, amelynek keretében a két mosómedve Stikli és Dagi látható, majd a mosómedvék kő-papír-olló játékot játszanak a trénerrel.

Bemutatkozik a két borz, Bonnie és Clyde, valamint a fekete holló, de látható lesz Muci az okos sakállány és Hubert a „kajlafülű” hiúzfiú.

Gyerekműsor, Bűvészműsor Blog ajánló

Gyerekműsor, Bűvészműsor Blog Hirdetés

Fakereskedés Egerben I Fenyő faanyag Egerben Fabrikett I OSB lap I Hajópadló I Brikett I Brikett Eger I Hajópadló Egerben I Lambéria I Lambéria Egerben I Fakereskedés I Asztalos faáru I Zsindely I Tetőzsindely I Zsindely Eger I Tetőzsindely Eger I Fazsindely Eger I Faáru I Faáru Egerben I Tetőfólia I Tetőfóliák I Tetőfólia Eger I Tetőfólia I Hajópadló Heves I Hajópadló vásárlás I Fakereskedés Heves I Tűzifa Eger I Deszka I Deszka Eger I Tetőfólia olcsón I Fabrikett olcsón I Fapadló olcsón I Faanyag házhozszállítás I Faanyag házhozszállítás Eger

Szólj hozzá