2017. aug 12.

Gyerekműsor a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak

írta: humorista
Gyerekműsor a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak

gyerekmusor_buveszmusor_animus.jpg

Jótékonysági gyerekműsor a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Magyarországon nyaraló gyermekeinek.

Gyerekműsor

a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekeinek

Az Animus Egyesület tagjai az egyesület 2010-ben történt alapítása előtt is bekapcsolódtak a hazánk határain kívül élő magyarok kulturális programjainak szervezésébe, jótékonysági akciókban közreműködtek és rendszeresen látogatták az anyaországtól leválasztott területeken élő honfitársainkat.

H.Szalay Balázs és Nemes Erika kezdeményezésére az Animus Egyesület, a ComMedias Egyesület és a Csillaghíd Alapítvány hosszú évek óta részt vesz a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gondjaira bízott gyerekek programjainak szervezésében. Az alapítvány illetve az alapítványt segítő civil szervezetek az árva, félárva, vagy szociálisan nehéz helyzetben lévő gyerekek mindennapjait igyekeznek gondtalanná, teljes értékűvé tenni.

lufis_jatekekok_gyerekmusor.jpg

2017 forró júliusában egy olyan gyerekműsor került bemutatásra az Animus Egyesület támogatásával a dévai és szászvárosi gyerekeknek, amely lufikkal kapcsolatos játékokat foglalt magába, mint például luficsata, lufifújás különleges eszközökkel, lufiborotválás és a vízi-bomba csata, amely nagy népszerűségnek örvendett.

Bűvészműsor gyerekeknek

buveszmusor_bojte_csaba.jpg

A korábbi években nemcsak Magyarországon, hanem a Dévai Szent Ferenc Alapítvány erdélyi gyermekotthonaiban is számtalan bűvészműsor nevettette a gyerekeket (és a nevelőket), és a jó hír az, hogy a Nemzeti Együttműködési Alapnak köszönhetően hamarosan újabb turnékra indul az Animus Egyesület különítménye, hogy újabb gyerekműsorok bemutatásával nevettesse a közönséget.

 

Jótékonysági felhívás!

 

Van egy bűvész, akinek nem sikerülnek a bűvésztrükkök, nem ismeri a varázsigéket, elront mindent... Mégis szórakoztató és vicces a műsora!

Támogasd Te is a Világ Legügyetlenebb Bűvészét! Hívd meg rendezvényedre!

Klikkelj ide:

A Világ Legügyetlenebb Bűvésze

 a_vilag_legugyetlenebb_buvesze.jpg

 

Szólj hozzá

bűvész gyerekműsor gyerekműsorok bűvészműsor bűvészműsor gyerekeknek a világ legügyetlenebb bűvésze