2016. jan 07.

Húszezres bűvésztrükk

írta: humorista
Húszezres bűvésztrükk

 Hajnóczy Soma bűvész trükkje az új húszezer forintos bankjeggyel.

Bűvészműsor

Rendelj bűvészt - akár Hajnóczy Soma műsorát rendezvényedre!

Hajnóczy Soma 6 éves korában szeretett bele az illúzió világába, amikor egy bűvész felhívta a színpadra, és eltüntette egy dobozban. Az akkori nagyokat, leginkább David Copperfieldet szerette és nézte. 10 évesen kezdett el komolyabban foglalkozni a bűvészettel, mentora Molnár Gergely, művésznevén Jupiter volt. Szakterülete a színpadi (angolul stage vagy stand up) bűvészet, ezen belül is a trükkök kétkezes tisztázása. A Phone act műsorával, amelyben többek között újragondolta a Rodolfo által is alkalmazott újságpapír manipulációt, elnyerte a bűvész társadalom legrangosabb kitüntetését, a világbajnoki címet.
Műsoraiban a hagyományos bűvészi kézügyességet modern technológiákat felhasználó elemekkel ötvözi. 2006-ban világbajnoki címet szerzett a Phone nevű színpadi produkciójával.

Ez nem egy hagyományos gyerekműsor, nem is egy átlagos bűvészműsor, hanem az egész családot megmozgató interaktív szórakoztató show-műsor!

Bűvész rendelés

 

3-103 éves korig - bűvésztrükkökkel, zenével és rengeteg humorral - gyerekműsor, bűvészműsor, de más!
Elsősorban gyerekműsornak készült, ám a gyerekműsor vagy a bűvészműsor kereteit átlépi, olyan igazi "felnőttes gyerekműsor", mert a felnőttek is imádják a humorát és boldogan vesznek részt a műsorban.

Ingyenes árajánlatért klikkelj ide: Árajánlatkérés fellépőkre

Szólj hozzá

bűvész gyerekműsor bűvészműsor Hajnóczy Soma bűvész rendelés húszezer forintos trükk