2015. sze 09.

Gyerekműsorok Németországban

írta: humorista
Gyerekműsorok Németországban

Az Animus Egyesület jóvoltából nemcsak a Kárpát-medencei magyarságnak lépek fel gyerekműsorok vagy családi bűvészműsorok közreműködőjeként, hanem a Nyugat-Európában élő magyar közösségeknek is.

Interaktív bűvészműsor I Bűvész születésnap

 

2015. június 28-án szombaton az Animus Egyesület tagsága két autóval elindult Németországba, hogy a Münchenben és környékén élő magyaroknak lépjen fel egy vasárnap délelőtti és délutáni rendezvényen, valamint családi játszóházzal kedveskedjen az egybegyűlteknek.

Az ismert magyarországi helyzet miatt nagy számban Németországban élő családok történetének mindegyike külön fejezetet érdemelne a kilátástalanság, a hitelcsapda vagy a kicsinyes rosszindulat elleni küzdelemben, de erről most ne essék több szó.

A gyerekműsorok nagyon jól sikerültek, a Németországban élő magyarok rendkívül hálásak voltak a bűvészműsorok és az Animus Egyesület tagsága által szervezett gyerekfoglalkozások színvonalas lebonyolításáért.

Mivel Németországban szinte lehetetlen magyar nyelvű bűvész műsorát helyben megrendelni - a gyerekfoglalkozásokról már nem is beszélve - ezért a kint élők nagyon hálásak voltak, hogy az Animus Egyesület támogatásával magyar szót hallgatva töltődtek fel élményekkel.

 

Legoland-i tanulmányút

 legoland_gyerekmusorok.jpg

Június 29-én hétfőn még tartottam egy kis programon kívüli interaktív bűvészműsort, majd másnap az Animus Egyesülettel meglátogattuk a híres Legoland-ot, ahová szerdán is visszatértünk, hogy ötleteket merítsünk az új egyesületi játszóházunkhoz - és esetleges Németországban újabb gyerekfoglalkozások előkészítéséhez.

Csütörtökön visszatértünk Münchenbe, majd másnap, a visszaúton felkerestük a híres Melki Apátságot.

 

Szólj hozzá

bűvészműsor bűvész születésnap interaktív bűvészműsor gyerekműsorok németországban gyerekfoglalkozások gyerekfoglalkozások németországban