2013. okt 17.

Óvodai műsorok (videóval!)

írta: humorista
Óvodai műsorok (videóval!)

Véget ért a szünet az óvodákban - számomra is elindult az óvodai műsorok szezonja!

Ha óvodai gyerekműsor megtartását kérik tőlem, a produkció kezdete után néhány perccel a nézők már ilyen vidám arccal nézik varázslataimat - nem tagadom, csodálatos érzés! 

ovodai_musor.jpg

Mi a titka, hogy olyan sokat hívnak óvodai műsorok megtartására? Mitől más az óvodai gyerekműsor, mint például ha falunapra viszek produkciót? 

Óvodai műsor

Evidens, hogy a gyerekműsor gyerekeknek készül - mégis, milyen sok óvodai műsor, iskolai rendezvény fellépője feledkezik meg erről. Két véglet van a rossz óvodai műsor előadóinak hibalistáján: 

A két leggyakoribb hiba óvodai műsorok fellépőinél

 

1. Attól, hogy óvodai műsor, még nem kell lekezelően bánni a gyerekkel. Gyerekműsor közben nem kell utyulu-putyulu szintre süllyedni, mert (ahogy azt az óvónőktől hallottam) az óvodások nem hülyék (már bocsának), csak kicsik. 

2. Az sem jó, ha az óvodai műsorok túl bonyolult trükköket, műsorelemeket tartalmaznak. (Láttam már óvodai műsor fellépőt, aki olyan bonyolult trükköt csinált, amit még szegény óvónők sem értettek. A fellépő a műsor után persze ki volt akadva, hogy az óvodások miért beszélgettek a gyerekműsor alatt, miért nem tisztelték meg őt. Egyszerű: mert ő sem tisztelte az óvodásokat...) 

gyerekmusor_ovodai_musor.jpg

Az interaktív bűvészműsor, amit én készítek, figyelembe veszi a gyerekek életkori sajátosságait. Egy óvodai műsor ezért ritkán hosszabb mint fél óra - mert a gyerekek egyszerűen nem tudnak ennél hosszabb ideig egy helyben ülni és figyelni a gyerekműsor bűvésztrükkjeit. Az óvodai műsorok végén ezért rendszerint megénekeltetem, megtáncoltatom őket, hiszen ők még tele vannak energiával, kiváló a ritmusérzékük és imádnak táncolni, ugrabugrálni. 

ovodai_musorok.jpg

Az óvodai műsorok készítésekor, még évekkel ezelőtt, sokat köszönhettem azoknak az óvónőknek, akik őszintén megosztották velem tapasztalataikat, véleményüket a produkciómról. Ha volna "Gyerekműsor-Oscar", és megkapnám, a köszönő-beszédemben őket említeném meg először! 

Óvodai műsorok - ajánlatkérés

 

Óvodai műsorok, egyéb gyerekműsorok megrendelése: Szép Bence +36 20 20 99 7 99

Kérésre szívesen küldök óvodai műsor-referenciákat!

 

Óvodai műsor az óvónők részére!

Többször léptem már fel óvodában az óvónőknek stand up comedy és bűvészműsorral. Kérjen ajánlatot!

Garancia óvodai műsorok, stand up comedy fellépők és bűvészműsorok fellépőire a gyerekműsorok linken!

Szólj hozzá

gyerekműsor gyerekműsorok bűvészműsor óvodai műsor óvodai műsorok