2013. júl 09.

Úszó alkalmatlanságok világbajoksága

írta: humorista
Úszó alkalmatlanságok világbajoksága

uszo_alkalmatlansagok_felsotarkany.jpg

Gyerekműsor, bűvészműsor blog ajánlat: malackodj és nevess velem a Víg Tárkányi Malacságok Főzőversenyen és az Úszó Alkalmatlanságok Világbajnokságán július 13-án, szombaton a felsőtárkányi tónál. (Eger mellett.)

A vicces rendezvény műsorvezetőjeként szeretettel és elképesztő poénokkal várlak!

Délelőtt tedd magad próbára például rekeszmászásban, chipes tájfutásban, vagy csússz át a felsőtárkányi tó fölött fülig érő mosollyal!

Délután egy órakor vízbe fojtjuk bánatunkat - indul az Úszó Alkalmatlanságok Világbajnoksága a világ legőrültebb tengerészeivel! Van valamid, ami mindenre alkalmas, csak a hajózásra nem?
Szólj a a haveroknak és szombaton gyertek el Felsőtárkányba, majd nevezettek be a helyszínen az Úszó Alkalmatlanságok Világbajnokságára!

Nyerjetek fürdőbelépőket az Egri Strandra, bowlingozást a Bowling Factory-ba, festékpatronos harcot a Paintball Eger pályájára vagy vacsorameghívást a Palacsintavárba.
Jelentkezés és bővebb információ a www.felsotarkany.hu/rendezvenyek weboldalon!

Július 13-án, szombaton vár Felsőtárkány!

Gyerekműsor, bűvészműsor Blog linkajánló

 Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor Gyerekműsor videók I Humoros bűvészműsor I Esküvői meglepetés I Humoristák Stand Up Comedy előadók I Stand Up fellépők megrendelése I Gyerekműsor ajánlatkérés Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék Stand Up Comedy I Humorista esküvőre Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Dumaszínház humorista I Stand Up Fellépők megrendelés ingyen I Stand Up Fellépők Gyerekműsor óvoda Showder Klub I Humoristák

Szólj hozzá

gyerekműsor bűvészműsor Felsőtárkány Úszó Alkalmatlanságok Világbajnoksága