2013. jan 29.

Gyerekműsorok a Dumaszínházban

írta: humorista
Gyerekműsorok a Dumaszínházban

gyerekmusorok_dumaszinhaz.jpgA gyerekműsorok közönsége tud csak nagyokat hahotázni, szívből szórakozni - gondolták a Dumaszínházban. A Kisalföld internetes oldal szerint A tél végén a gyerekek vehetik birtokba a Corvin Dumaszínház nézőterét.

Lóránt Krisztina színész-rendező, akit a Barátok közt Orsijaként ismertek és szerettek meg a nézők, Weöres Sándor verseiből építkező színpadi kirakós játékot készített. A színésznő és a Dumaszínház egyik tulajdonosa, Sáfár Zoltán (Safi) régi barátok. Ráadásul a stand-up-fellegvár (a Dumaszínház) már jó ideje készül arra, hogy a 16 éven felüliek után a fiatalabbaknak is adjon valami viccesen szórakoztatót.

Ez egy klasszikus színházi előadás 4 éven felülieknek, elsősorban óvodásoknak, kisiskolásoknak, gyermeklelkű felnőtteknek és felnőtt-lelkű szülőknek is. A darab remekül illik a Dumaszínház profiljába, hiszen humoros, vidám" – nyilatkozta Kriszta. "Weöres Sándor verseire készítettünk etűdöket, és a mozgásszínház, a versmese, a zenével támogatott ritmus olyan egységet alkotva teremti meg a gyerekeknek a varázslatos fantáziavilágot, amitől nem csak az ő szájuk marad tátva."

A darab különlegessége még, hogy az egyik szereplő csak jelnyelven kommunikál, és bár jeltolmács segítségével készültek ezek a jelenetek, mégsem a tipikus jelnyelvet használja, hanem egy egészen különleges, ugyanakkor mindenki számára érthető fordítása ez a verseknek.

A színház élményét tehát a Kőbéka című produkció adja, a vers, a zene, a mozgás és a jelek nyelvén hozza el a gyerekeknek és a szülőknek, humoros, tartalmas szórakozást ígérve.

Gyerekműsor, bűvészműsor Blog linkajánló

 Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor Gyerekműsor videók I Humoros bűvészműsor I Meglepetés humorista házassági évfordulóra I Humoristák I Stand Up humorista rendezvényre I Stand Up fellépők megrendelése I Gyerekműsor ajánlatkérés Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék Stand Up Comedy I Humorista esküvő Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Dumaszínház humorista I Stand Up Fellépők megrendelés ingyen I Stand Up Fellépők Gyerekműsor óvoda I Showder Klub

Szólj hozzá

gyerekműsor Corvin Dumaszínház Corvin Dumaszínház Gyerekműsorok Kőbéka