2012. okt 04.

Bűvész áram alatt

írta: humorista
Bűvész áram alatt

buvesz_david_blaine.jpgA híres amerikai bűvész, David Blaine (39) korábban már volt élve eltemetve, jégkockába fagyasztva, vízzel teli gömbbe zárva, ráadásul egy hétig lakott üvegdobozban.

Legújabb mutatványában, amelyet október 5-én, pénteken kezd el, egy "személyre  szabott elektromos zuhanyra"készül a világhírű illuzionista, vagyis három napon és három éjszakán át fog ácsorogni egy állványon, miközben több millió volt elektromos áram cikázik a közvetlen közelében.

"Semmi étel. Csak állás, semmi ülés és semmi pihenés" - nyilatkozta a bűvész.

Honlapján már látható a bűvész legújabb dobását beharangozó kisfilm.

A háromnaposra tervezett new york-i mutatvány során a bűvész egy 6 méter magas oszlopon fog állni, és mindössze rozsdamentes acélból készült páncéloverallja, vastalpú csizmái és ketrecszerű sisakja fogja megvédeni a körülötte cikázó több millió volt elektromos áramtól. A talapzatot hét darab Tesla-tekercs öleli majd körbe.

A különleges ruházatot úgy tervezték, hogy az áram könnyedén végigtáncolhasson a testén, anélkül, hogy a bőréhez érne. Blaine inni a sisakján bedugott csövön keresztül fog, és biztonsági emberek figyelik majd, hogy ne érjen az arcához páncélba bugyolált ujjaival.

Ez lesz Blaine első mutatványa, amelyet az interneten is nyomon lehet követni. Az érdeklődők emellett részese is lehetnek a bűvészmutatványnak: az Ultrabook-on keresztül szabályozhatják a tekercseket. Az illúziónak otthont adó manhattani helyszín mellett, pekingi, londoni, sydney-i és tokiói helyszíneken elhelyezett laptopokról is lehet áramot küldeni a bűvészre.

 

Gyerekműsor, Bűvészműsor Blog linkajánló

Stand Up Fellépők I  Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor videó I Humoros bűvészműsor I Meglepetés humorista házassági évfordulóra I Humoristák I Stand Up humorista rendezvényre I Stand Up fellépők megrendelése I Gyerekműsor ajánlatkérés Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék Stand Up Comedy I Humorista esküvő Humorista árak I Humorista I Bűvész show I Dumaszínház humorista

Stand Up Fellépők megrendelés ingyen

Gyerekműsor, Bűvészműsor Blog Hirdetés

Fakereskedés Egerben I Fenyő faanyag Egerben I Fabrikett I OSB lap I Hajópadló I Brikett I Brikett Eger I Hajópadló Egerben I Lambéria I Lambéria Egerben I Fakereskedés I Asztalos faáru I Zsindely I Tetőzsindely I Zsindely Eger I Tetőzsindely Eger I Fazsindely Eger I Faáru I Faáru Egerben I Tetőfólia I Tetőfóliák I Tetőfólia Eger I Tetőfólia I Hajópadló Heves I Hajópadló vásárlás I Fakereskedés Heves I Tűzifa Eger I Deszka I Deszka Eger I Tetőfólia olcsón I Fabrikett olcsón I Fapadló olcsón I Faanyag házhozszállítás I Faanyag házhozszállítás Eger

Szólj hozzá

bűvész gyerekműsor bűvészmutatvány bűvészműsor David Blaine