2015. feb 05.

Bűvész társasjáték

írta: humorista
Bűvész társasjáték

A magyar fejlesztésű Trickerion egy stratégiai társasjáték, melynek témája a bűvészet. Társasjáték a bűvészetről?

Igen, és még a Világbajnok bűvész, Hajnóczy Soma is benne van! Biztos, hogy a Gyerekműsor-Bűvészműsor Blognak van egy új kedvenc társasjátéka!

Bűvész társasjáték

 

Tényleg furcsán hangzik, de egy magyar csapat megcsinálta a bűvész-társasjátékot, és két dolog miatt biztosak lehetünk benne, hogy jól sikerült. Egyrészt bűvész világbajnokunk, Hajnóczy Soma is a nevét és arcát adta a játékhoz, a Trickerion YouTube-csatornáján mutatja be a trükköket, amelyeket játék közben elképzelhetünk, másrészt a társas Kickstarter-projektje pár nap alatt túlszárnyalta az eredeti célkitűzést.

Érdekes gondolat a bűvészetből társasjátékot csinálni, valószínűleg ezért is olyan hihetetlenül sikeres ez a magyar Kickstarter-projekt. Villámgyorsan közeledik a 100 ezer dollárnyi közösségi tőkéhez.

buvesz_tarsasjatek.jpg
Fotó: Trickerion

A fejlesztőknek 30 ezer dollárra volt szükségük, hogy piacra dobják a terméket, de szerda este 90 ezer dollárnál tartottak és még 23 napig gyűjthetik a pénzt. A játék elég bonyolult, a legrövidebb videós bemutatója is félórás, de a lényege az, hogy négy, kártyákkal jelzett bűvész közül választhatunk, akik más trükkökben jók, majd taktikusan kell haladni előre a játékban, hogy a megfelelő képességekkel rendelkezzünk és fejlesszük figuránkat, aki mellé segítőket is szerezhetünk. A fejlesztők nem titkolják, hogy a Tökéletes trükk című film ihlette a játékot, és aki látta a filmet, felismerheti: nem csak alapötletében, de látványelemeiben is hasonlít a filmre. 

Aki szeretné kipróbálni a játékot, keddenként és csütörtökönként előre egyeztetett időpontban megteheti a budapesti Anduril klubban.

Bűvész rendelés I Bűvészműsor rendelés

Forrás: Facebook, HVG

Szólj hozzá

gyerekműsor bűvészműsor bűvészműsor rendelés bűvész társasjáték bűvész rendelés