2014. már 26.

Bűvész tünteti el a kutyák jutalomfalatjait

írta: humorista
Bűvész tünteti el a kutyák jutalomfalatjait

Eddig közel 9 millióan nézték meg finn bűvész, Jose Ahonen videóját, amelyben kutyákkal próbál ki egy bűvésztrükköt: eltünteti a jutalomfalatot a kutyák orra elől. Nézd meg a Gyerekműsor, Bűvészműsor Blogra feltöltött legújabb vicces videó-ajánlót! 

Bűvész rendelés I Stand Up Comedy fellépők

Amikor egy kisgyerek először találkozik bűvésszel, mulatságos reakciókkal adja a világ tudtára, hogy mennyire összezavarták őt a különböző trükkök, a tárgyak teljesen érthetetlen eltűnése vagy épp a legfurcsább helyekről előkerülése. Sőt: még felnőttként is lenyűgöző tud lenni egy-egy kifinomult trükk, még akkor is, ha ekkor már jól tudjuk, hogy csak illúzió mindaz, amit látunk, és "valahol átvágás van benne, de hol?".

A finn Jose Ahonen viszont egy egészen új célcsoportot célzott most meg, és a reakciók vetekszenek az első gyermeki rácsodálkozásokkal. Néhány kutya orra előtt elhúzta a jutalomfalatot, majd egy pillanat alatt eltüntette azt, és már csak az üres tenyerét mutatta a meghökkent négylábúaknak. Bár a reakciók minden esetben különböztek, egyvalami közös volt: mind a hét házikedvenc láthatóan zavarba jött a jutalomfalat "elpárolgása" láttán.

A Finnországban nagy népszerűségnek örvendő bűvész az állatbarátok megnyugtatására elárulta, hogy a forgatás végén természetesen minden kutyus megkapta a hőn áhított kekszet. A videót egyébként 2 nap alatt 4,2 millióan nézték meg, bizonyítva ezzel a régi tézist: kutyákkal és gyerekekkel bármit el lehet adni! (Ahonen ígérete szerint egyébként a következő "áldozatai" a gyerekek lesznek.)

Forrás: ma.hu

Kabaré Maraton

 

Szólj hozzá

kutya bűvész bűvészműsor Gyerekműsor bűvész videó