2013. jún 25.

A gyerekműsor, bűvészműsor blog legolvasottabb írásai

írta: humorista
A gyerekműsor, bűvészműsor blog legolvasottabb írásai

Júniusban a Gyerekműsorbűvészműsor blog átlagos olvasottsága jelentősen megugrott, 18-án például 4151 letöltést kapott az oldal - a napi 100-200 helyett. 

gyerekmusor_statisztika.jpg

Melyek a Gyerekműsorbűvészműsor blog legolvasottabb cikkei? Vitathatatlan, hogy a blog legolvasottabb írása nem feltétlenül kapcsolódik szorosan a gyerekműsor-bűvészműsor témához: a Virtuális világok bűvöletében című bejegyzés egy német agykutatóval, Gerald Hüther professzorral készített interjú.

Egy kedves olvasó ajánlotta a figyelmembe ezt a témát, akivel megállapodtunk, hogy - mivel a cikk ismereteink szerint nem érhető el sehol az interneten - közkinccsé kellene tenni a benne foglalt értékes, releváns információk miatt. A novemberi élesítés után rengeteg találatot kapott az oldal a cikkre, de az igazi felfutása az elmúlt napokban volt. Valószínűleg valaki megosztotta a Facebookon és egyszer csak azt vettem észre, hogy jelentősen megugrott a Gyerekműsorbűvészműsor blog olvasottsága. Eddig közel 5000-n lájkolták a cikket, de ennél lényegesen többen olvasták, sőt számos hozzászólás is érkezett a fórumba. 

A második legolvasottabb cikk már a gyerekműsorok témában íródott 2012 augusztusában. A Gyerekműsor óvodába, bűvészműsor iskolába írás valószínűleg a benne látható videó miatt is ért el ilyen szép eredményt. 

A harmadik helyezett cikk egy cuki, a szerintem Legjobb ByeAlex-paródia videóhoz kapcsolható. A videó és a cikk feltöltésének másnapján nagy hírportálok (Pl.: az Index és az Origó) is foglalkoztak az iskolások műsorával - mondhatni egy nappal leköröztük a mainstream médiát! :-)

Szólj hozzá

gyerekműsor gyerekműsorok bűvészműsor ByeAlex paródia Virtuális világok